Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Vægmonteret trådløs kontakt - Somfy Smoove Origin RTS

Pæn og trådløs vægmonteret styreenhed og ramme fra Somfy. Smoove Origin RTS er batteridrevet og styrer RTS home motion produkter. Den trådløse vægmonterede styreenhed har en moderne hvid design og er nem at installere.

299,00 kr

Indtast dine solafskærmningsstørrelser

Tilføj en solafskærmning Udført

Smoove Origin RTS -vægmonteret styreenhed til at styre et RTS-produkt.

Med Smoove Origin er det nemt at håndtere dit hjem.

Smoove Origin RTS er en elegant vægmonteret styreenhed med et berøringsfølsomt tastatur hvormed du kan styre forskellige RTS home motion produkter. Smoove Origin RTS styrer belysning, vinduesskodder, persienner, markiser, gardiner, garageporte og låger, som er udstyret med RTS-system.

Den trådløse styreenhed er batteridrevet. Det gør at vægkontakten kan monteres hvor som helst på væggen, og den behøver ikke være specielt tilsluttet til et vægudtag. Den er nem at installere og kan fæstes på en valgfri flade ved hjælp av tape på bagsiden af enheden.

På alle disse styreenheder er der en "min favorit"-stilling, hvor brugeren kan programmere favoritstilling for persienne eller markise eller helt enkelt stoppe produktet. Smoove-serien har også en kontaktvariant (Smoove Origin).

Du kan kombinere Smoove Origin med valgfri rammedesign. Er dit interiør naturligt, elegant, nutidigt eller på anden måde moderne? Det spiller ingen rolle: med 5 farver og 8 forskellige rammealternativer er vi ganske sikre på at vi har en design som passer til alle hjem.

Den vægmonterede styreenhed kan kombineres med en fjernbetjening med mange kanaler, såsom Telis 4 RTS Pure.

Funktionsspecifikationer:

 • Nem "impuls"-styring via berøringsfølsom styreplade
 • 'Op' - 'Stop/Min favoritstilling' - 'Ned' funktioner
 • Smoove kan kombineres med alle de forskellige Somfy-rammer som findes
 • Smoove Origin RTS er kompatibel med alle Somfy RTS-modtagere og motorer
 • Kan også kombineres med andre farvede rammer fra Smoove sortimentet
 • Smoove Origin RTS er kompatibel med alle Somfy RTS-motorer og modtagere

Tekniske specifikationer:

 • Strømforsyning: 3 V (batteritype CR2430)
 • Kapslingsklasse indkapsling: IP 30
 • Driftstemperatur: 0 °C til +60 °C
 • Sendefrekvens: 868,95 MHz
 • Mål ramme: 80 x 80 x 10 mm
 • Mål modul: 50 x 50 x 10 mm