Min indkøbskurv

Hjælp og Vejledning

automatiske rullegardiner med app styring automatiske rullegardiner med app styring

Hjælp og Vejledning

 

Oplev de mange muligheder med vores elektriske rullegardiner, duo rullegardiner, plisségardiner og persienner. Læs også om vores Smart Home løsninger og andre betjeningsløsninger til dine nye gardiner. Leder du efter gode råd og vejledning til opmåling, installation eller måske betjeningsløsninger, så kig nedenfor.

Kan du ikke finde de oplysninger du søger, eller ønsker du personling betjening? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os i kundeservice, vi glæder os til at hjælpe dig!

Udfyld vores kontaktformular eller ring på tlf.: 65 32 57 92

Vi sidder klar i kundeservice til at modtage dit opkald alle hverdage 9-17.

Valg af stoftype

Fabrics-Banner

Vælge mellem et bredt udvalg af tekstiler, stoftyper og kvaliteter. Alle gennemtænkt ned til mindste detalje. Vi tilbyder semi-transparente, dimout og blackout kvaliteter, der alle har forskellige egenskaber. Du er velkommen til at bestille gratis farve- og kvalitetsprøver, inden du træffer dit valg og vi guider dig også gerne til det helt rette valg.

Kassette løsninger

Vi tilbyder forskellige muligheder for kassetteløsninger på dine gardiner. Du kan eksempelvis vælge mellem sidestøtter eller en kassette (topboks som på billedet). Valget varierer fra gardintype til gardintype, men alle med mulighed for flere løsninger i forskellige farver. Du kan se de forskellige valgmuligheder når du konfigurerer dit gardin (vælg gardintype ➜ indtast ønskede mål ➜ konfigurer)

Nøglen til korrekt opmåling

Dine fjernbetjente elektriske rullegardiner produceres efter dine ønskede mål. Derfor er det meget vigtigt at du læser guiden for opmåling grundigt. Er du grundig med opmålingen og følger vores instrukser nøje, sikrer du at dine gardiner passer perfekt. Vi guider dig hele vejen! “Hjælp til opmåling” findes på alle produktsider. Så alt du skal gøre er at vælge det produkt du ønsker på vores website og klikke på linket “Hjælp til opmåling” så finder du instruktionerne.

Installer dine elektriske gardiner

Rullegardiner i klassiske omgivelser

Du kan vælge præcis den betjenings løsning du ønsker. Ønsker du en fjernbetjening, en vægkontakt eller måske en automationsløsning som f.eks. en timer eller en sensor – vi har altid den perfekte løsning til dig.

 

Valg af betjeningsløsning

Vores betjeninger giver dig mulighed for at kontrollere dine elektriske gardiner med blot et tryk på en knap, uanset om det er via fjernbetjening, vægkontakt eller sensor. Du har også mulighed for at vælge en fjernbetjening med timerstyring. Ønsker du mulighed for app-styring skal du kigge under vores Smart Home kategori for mere info.

 

Smart Home

Når du køber elektriske gardiner fra Poweredblinds giver det dig samtidig mulighed for app-styring og mulighed for at skabe automatisk styring af dine gardiner, samt andre smartprodukter. Alt sammen for at gøre din hverdag nemmere og din bolig mere sikker. Skab den rette atmosfære i din bolig, ved eksempelvis at sænke dine gardiner og samtidig tænde for lyset. Læs mere om vores Smart Home muligheder!

Kundeservice

Har du brug for hjælp og vejledning sidder vores kundesupport klar alle hverdage 9-17 på tlf.: 65 32 57 92 og glæder sig til at hjælpe dig! Du er også altid mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dine spørgsmål, eller med et ønske om at blive kontaktet. Vi tilstræber at vende tilbage til dig hurtigst muligt og indenfor 24 timer på alle hverdage.

Returnering

Har du et produkt du ønsker at ombytte eller returnere? Kontakt vores kundeservice så hjælper de dig med returlabel så din returnering er gratis. Er du i tvivl om vores ombytningsregler eller returret er du altid mere end velkommen til at kontakte os i kundeservice eller læse vores handelsbetingelser. Udfyld nedenstående returdokument og vedlæg din forsendelse.