Min indkøbskurv

For at støtte den nationale indsats mod Covid-19 arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering. Vi er pt. udfordret på forsyningskæden på Dobbelt Plisségardiner og bliver derfor midlertidig nødsaget til at suspendere produktionen. Vi vil gøre vores yderste for at imødekomme de ordrer vi endnu ikke har leveret og vil kontakte alle kunder indenfor de næste dage, for at bekræfte status på levering af Dobbelt Plisségardiner. Produktion og levering af alle Rullegardiner, samt tilbehør er fortsat normal. Såfremt der er yderligere ændringer, eller opdateringer, vil de fremgå her. Vores prioritet hos Powered Blinds er, at alle skal være sikre og vi skal passe på hinanden! Tak for din forståelse og undskyld for eventuelle ulemper, dette måtte medføre.

Ring til os på: 65 32 57 92
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Installation af dine elektriske rullegardiner

Installation af dine elektriske rullegardiner

Installation af dine motoriserede gardiner er en hurtig og simpel proces og vi guider dig gennem hele processsen.

Se vores installations videoer nedenfor og få klare instruktioner om hvordan du installerer dine nye gardiner. Du kan også downloade vores installationsguide PDF for yderligere informationer.

Sådan installeres dine elektriske rullegardiner

Installation af din elektriske rullegardiner er en hurtig og nem proces. Se denne instruktionsvideo og se hvordan du måler ud til de korrekte beslagpositioner og fastgør rullegardinet korrekt.

Download monteringsvejledning:

Installer House Collection elektriske rullegardiner

Installer Huna Next Generation elektriske rullegardiner

Installer Dobbelt Plisségardin