Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Betjening af dine rullegardiner og plisségardiner

Betjening af dine elektriske gardiner

Poweredblinds.dk har et stort udvalg af styringer og betjeningsmuligheder, som alle kan bruges sammen med vores elektriske rullegardiner og plisségardiner. Det spiller ingen rolle om du vil have en fjernbetjening, en vægkontakt, eller leder efter en automationsløsning, f.eks. en timer eller en sensor, vi har altid den perfekte løsning til dig.

Oplev de forskellige muligheder

Fjernbetjening

Handsets

En Somfy fjernbetjening gør styringen af dine elektriske rullegardiner til en leg. Fjernbetjeningerne har alle de nødvendige funktioner og kan håndtere op til 16 forskellige kanaler med blot et enkelt tryk på en knap.

 • 16-kanalsstyringen kan styre elektriske rullegardiner separat, i zoner eller grupper
 • Knappen (my) til hurtigvalg af favoritindstilling for hver elektriske rullegardiner
 • Batteri drevet til trådløs styring

Se udvalget af Somfy fjernbetjeninger

Trådløs vægmonteret betjening

Wall Switches

Smoove kontakten er en trådløs, vægmonteret betjeningsløsning, der med sit elegante design giver dig mulighed for at betjene dine elektriske gardiner nemt og enkelt. Vægkontakten er batteridrevet, RTS styret, og fungerer sammen med alle Powerede Blinds rullegardiner og plisségardiner. Smoove kontakten fås i et udvalg af forskellige farver og rammer for at passe til netop din indretning. Smoove touch reagerer ved den letteste berøring.

 • Trådløs betjening. Kan placeres hvor som helst. Ingen kabeltrækning.
 • Gemmer favoritstillingen (my) for et produkt og aktiverer den nemt med et tryk på «my»- knappen
 • Rækkevidden på 20 meter er ideel til styring af elektriske rullegardiner og plisségardiner i hele hjemmet

Se udvalg af Smoove

Timere

Timers

Med fjernbetjening Telis 6 Chronis RTS kan du både styre op til seks forskellige kanaler og bruge den smarte timerfunktion. Det indebærer at du kan indstille rullegardiner så at de åbner og lukker selv når du ikke er hjemme, hvilket giver højere sikkerhed.

 • Enkel styring af op til 6 forskellige kanaler
 • Stort lcd-display med programmerbare navne og symboler
 • Med den smarte timerfunktion kan du programmere rullegardiner åbne- og lukketid

Browse Timers

Sensorer

Sensors

Dette er en temperatur- og solsensor til indendørsbrug. Sensoren monteres på et vindue ved hjælp af en sugekop og styrer derefter rullegardiner åbne- og lukketider.

 • Let at programmere til automatisk styring af en eller en gruppe rullegardiner
 • Kan nemt frakobles med en knap på bagsiden

Browse Sensors

Elektriske lystransmitterende rullegardiner

Rullegardiner er et meget populært valg. De kræver minimal plads, da stoffet rulles op på motorrøret, når gardinet skal op. Den automatiske styring giver både stille gang og et rent og stilfuldt udseende.

Elektriske lystransmitterende rullegardiner

Rullegardiner er et meget populært valg. De kræver minimal plads, da stoffet rulles op på motorrøret, når gardinet skal op. Den automatiske styring giver både stille gang og et rent og stilfuldt udseende.